Till innehållet
christopherh

Tommys LIA på We ahead

Tommy skriver lite om sina upplevelser som LIA-student på We ahead
5 december 2018
Tommy Kärnström

Jag heter Tommy Kärnström, jag går andra året på frontend-utbildningen på Nackademin och jag har min "LIA", Lärande i arbete, på We ahead.

Både Stefan och Victoria har i sina inlägg skrivit att vår Lia-period har överträffat deras förväntningar och jag kunde inte hålla med mer! Jag rekommenderar att ni läser deras inlägg också: Stefans, Victorias

När jag sökte efter praktikplats så var We ahead det första företaget jag sökte till. Vid terminstart blev vi inbjudna på ett studiebesök och jag hade pratat en del med dem under Nackademins branschdag. Från de tillfällena hade jag fått ett väldigt bra intryck så det kändes självklart att söka hit.

Jag hade varit ute i ganska god tid och varit i kontakt med flera företag och även varit på intervju hos ett annat företag. När jag fick samtalet och frågan om jag ville ha min LIA här så var valet självklart.

Den tid och arbete som mina handledare och de utvecklare och designers som sitter på kontoret har lagt ner på oss praktikanter för att vi ska känna oss som hemma här och för att vi ska lära oss under den här perioden har överträffat mina förväntningar.

Det är som att jobba på riktigt, vi har veckosprintar och möten för att se till att det projektet vi jobbar med flyter på som det ska, men vi är även här för att lära och det glöms inte bort. Det är en bra balans mellan dessa två och jag känner att det finns tid för att testa sig fram och verkligen lära sig det vi håller på med, inte bara göra.

Jag ska göra både mitt examensarbete och LIA 2 här i vår och det ser jag fram emot.

Hur kan vi hjälpa dig? Fyll i formuläret, mejla eller ring.

We ahead ABÅsögatan 119 Stockholm