Till innehållet

Om We ahead

Kompetens och gemenskap

Sedan 2005 har vi skapat unika webblösningar baserat på våra kunders önskemål. Sedan dess har vi även byggt en kultur som vilar på respekt för individen och möjligheten att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och sin egen vilja. Trots komplexa och krävande projekt präglas vår vardag av enkelhet, pragmatism och prestigelöshet. Som av en händelse ger det riktigt grymma resultat i både välmående och projekt.

Som motvikt till de djupa kaninhålen vi då och då hoppar ned i laddar vi energi genom att träna (nåja vi skulle nog kunna röra oss lite mer även om några är lite av freaks som ger oss andra dåligt samvete (det där där uppe om respekt verkar visst inte gälla här)), brädspel, tv-spel, fika (vi är grymt bra på kaffe även om den helt automatiserade och egenprogrammerade kaffemaskinen lyser med sin frånvaro). Sen är vi ganska måna om att ta oss iväg på rimligt miljövänliga konferenser (flyg ibland men tåg senast), med rimligt galna aktiviteter (vågsurfa, spa, skärmflygning eller MTB), till rimligt intressanta resmål (kanske en vingård i Italien, kanske en villa i Åre eller kanske ett cityhotell Lissabon, hörde vi någon säga Dolomiterna?).

Med kontor på Åsögatan i Stockholm jobbar vi vanligtvis i en hybrid miljö där våra team kan jobba från vårt kontor, hos våra kunder eller från sina hemarbetsplatser runtom i landet.