Till innehållet
legogubbe i elefantkostym

Victorias LIA på We ahead

28 november 2018
Victoria Nordkvist

Mitt namn är Victoria Nordkvist och jag studerar mitt andra år på utbildningen för frontend-utveckling vid Nackademin i Solna.

Praktik är en nyckel till ett framtida jobb för många av oss och därför är det viktigt att hitta rätt praktikplats.

Det som lockade mig hit är att We ahead ägnar sig åt precis det vill jag specialisera mig inom. Jag ser mig i många år framåt som en frontend-utvecklare som ständigt tar sig an nya saker samtidigt som fokus ligger på att ha god koll på de grundläggande teknikerna. We ahead är en perfekt plats att praktisera på för det ändamålet.

Praktiken har varit över mina förväntningar.

Det är ett perfekt program för att få studenter att känna på hur det är att jobba med riktiga projekt.

Jag har en handledare som både kan hjälpa mig tekniskt samt som en mentor och ledare jag kan gå till för att få feedback och stöd. Jag kan alltid fråga frontend-utvecklare som finns på kontoret om jag fastnar eller om det är någonting jag inte förstår.

Det var väldigt imponerande att de anpassade utvecklingsplanen individuellt för varje praktikant. De har verkligen hittat nyckeln till hur de hittar det bästa sättet att få talanger att utvecklas.

Jag kan garanterat säga att jag har lärt mig massor under min praktikperiod.

We ahead känns som en kreativ miljö där det skulle vara kul att fortsätta efter genomförd LIA. Man känner sig välkommen, uppskattad och behandlad som en del av familjen.

För den som vill lyckas med sin LIA är det viktigt att vara nyfiken och visa att man vill lära sig nya tekniker och att man tycker om att vara med och bidra.

Relaterade inlägg