Till innehållet

We ahead som leverantör

När din applikation kräver mer
4 developers and a project manager on a ship enjoying the sun

Sedan 2005 har vi skapat unika webblösningar baserat på våra kunders önskemål. På 00-talet var vi med och utvecklade karttjänster för Eniro och Hitta , på 10-talet var vi med och tog de första streamingingstegen på SVTs barnkanal, strömlinjeformade dn.se till att bli en av världens snabbaste nyhetssajter, byggde det första VR-race spelet för ATG och hjälpte Folksam att ta steget in i en modern webbplattform. Idag på 20-talet fortsätter vi att förbättra för dagens aktörer såsom Tibber och Adlibris där vi ser till att de har webbapplikationer som är anpassade till sin verksamhet.

Även om vi i princip alltid har kundunika utformningar av det vi gör, så bygger vi alltid applikationer efter vedertagna standarder i internet-communityn vilket säkerställer långsiktighet genom förvaltningsbarhet. Med det sagt försöker vi alltid applicera beprövad ny teknik för så effektiva lösningar som möjligt.

Med kontor på Åsögatan i Stockholm jobbar vi vanligtvis i en hybrid miljö där våra team kan jobba från vårt kontor, hos våra kunder eller från sina hemarbetsplatser runtom i landet.
Hur kan vi hjälpa dig? Fyll i formuläret, mejla eller ring.

We ahead ABÅsögatan 119 Stockholm