Gå direkt till innehållet

Sveriges första front-end-byrå

We ahead grundades 2005 och vi var då Stockholms, antagligen hela Sveriges, första renodlade frontend-byrå. Vi valde då att satsa på JavaScript som kod. Vi var ganska ensamma till en början men nu är det språket som dominerar. Sedan dess har vi slukat alla nyheter och innovationer som skett och är idag specialister på modern front-end.

Vill du bygga en ny sajt eller förbättra din befintliga?

Kvalitet för oss är att en sida fungerar lika bra på en datorskärm som en smartphone eller egentligen vilken skärm som helst. Driver du en e-handel för matvaror eller kanske du vill att din webbshop ska vara fungerande i displayen på en smart frys? Inga problem.

Vi skapar din webbsida efter branschens högsta standarder vilket innebär att den är hållbar och att koden är effektiv och logisk så att vilken utvecklare som helst i framtiden kan gå in och göra förändringar om ni någon gång vill ändra sidan igen. Är du osäker på exakt vad du behöver tar vi ett förutsättningslöst möte och pratar möjligheter.

Vår vision

Vi vill göra webben bättre och vi ska vara branschens vedertagna experter för frontend-utveckling. Vår logga ska ses som en kvalitetsstämpel, allt som har We ahead som avsändare ska hålla högsta möjliga klass.

Hos oss finns bara webbutvecklare som bevisat sig i svåra tester. Vi växer stadigt men sakta för att behålla kvaliteten i vår leverans.

Vi är We Ahead

Kontaktpersoner

karriär