Till innehållet
christopherh

We utbildar i React

Utbildning ligger oss varmt om hjärtat. Här om veckan höll vår CTO Michael Zetterberg en kurs i React för studenter från Nackademin.
9 oktober 2018
Michael Föreläser För Nackademin
Michael Föreläser För Nackademin

Ett av de uttryck vi använder som måttstock för vår verksamhet är ”Gör frontend-Stockholm bättre”.

Detta innebär bland mycket annat ett djupt samarbete med yrkeshögskolor i Stockholm där vi sitter med i ett flertal ledningsgrupper där vi direkt kan påverka utbildningar. För Nackademin har vi exempelvis tagit fram kursplanen för utbildningen Frontend-utvecklare. Vi har också, som tidigare bloggat, ett populärt praktikprogram kopplat till yrkeshögskolorna.

Utöver detta brukar vi bjuda in nya studenter på föreläsningen ”Frontend-yrket” för att hjälpa dem skapa sig en bättre förståelse för hur det faktiska yrket ser ut när man är färdigutbildad.

Förra veckan hade vår CTO Michael Zetterberg utbildning för studenter från Nackademin i en två dagars lång React-kurs som ett sista steg innan klassen går vidare ut i praktik på olika företag runt om i Stockholm. Vi ser det som en superförmån att på första parkett få möta och samtala med nästa generations superstjärnor inom frontend.

En av de första bilderna visar vad fokuserar på:

Innehåll Reactkurs

Vår ambition är att vi genom dessa engagemang, så långt det är möjligt säkerställer att kompetensen hos alla nya frontendare håller så hög och modern nivå som möjligt.

Utöver att utbilda studenter utbildar vi ibland även erfarna utvecklare som hittills kanske inte fokuserat på JavaScript eller kanske vill komma igång med React.

Det tror vi gör frontend-Stockholm bättre!

Hur kan vi hjälpa dig? Fyll i formuläret, mejla eller ring.

Weahead ABÅsögatan 119 Stockholm