Till innehållet
christopherh

Segling med T/S Constantia

Den 1/6 var det dags för We aheads årliga sommarfest för alla oss som jobbar här. Det låter säljsnackigt att tjata om hur viktigt det är för oss att ta hand om varandra och ha kul tillsammans men är helt klart något vi lever efter.
14 juni 2018
person gör bakåtvolt ner i vattnet

Vi har seglat och badat! Skeppet T/S Constantia mötte oss utanför slottet. När vi kastade loss lyckades besättningen nästan men inte riktigt ramma nån sorts restaurangskepp som hånskrattade och frågade om dom behövde nyanställa.

Väl till sjöss var det dags att hissa segel!

De flesta av oss var kanske mer intresserade av att umgås och njuta av det fina vädret än att slita oss svettiga med trossar och tampar på däck men det fanns något för alla. På vägen ut diskuterade vi vilken villa på Lidingö som man borde flytta in i och njöt av sjöbrisen som svalkade fantastiskt skönt.

Krav för min nya villa på Lidingö som jag inte har råd med

  1. Pool
  2. Fruktträdgård
  3. Helikopterplatta

Segling skedde, umgänge inträffade, trevlighet upplevdes.

Vi hade väl någon sorts tanke om att vi skulle bränna ut en bit och sen lägga till i någon badvik och käka middag där men det tyckte besättningen var fånigt så det blev till att ankra på öppet vatten och bada där. Det var synnerligen behagligt, på riktigt, i vattnet. Säkert 18+. Vi kastade oss ut från den höga relingen med så mycket grace det gick att uppbåda.

Efter att ha rundat en ö därute började återfärden och umgänget fortgick. Det finns mycket att prata om när man är till sjöss - Fåglar, havet, folk som märkligt nog transporterar bryggor genom att trycka på den med en båt bakifrån (liksom varför inte släpa den efter..?)

Vi landade tillbaks safe and sound på slottskajen och samlades därefter på en stor uteservering där kvällen i egen regi fick fortsätta så länge vi kände för det. Kring 11-rycket drog den här skribenten hem glad och lagom rund om fötterna. Ser redan fram emot nästa tillfälle att träffa alla!!

Hur kan vi hjälpa dig? Fyll i formuläret, mejla eller ring.

We ahead ABÅsögatan 119 Stockholm