Gå direkt till innehållet

Kontaktformulär

Ring oss på 08 - 452 21 30 eller fyll i formuläret så återkommer vi!

Webbutveckling i Stockholm

Du kan t.ex. ta hjälp av oss när du har behov av en helt ny sajt och vill ha hjälp med alla steg som kommer efter din egen idé. Vi hjälper dig med allt för att kunna utveckla din nya webbsajt efter de behov som du beskriver. Vi tar hand om projektledning, design och utveckling och det sker då som regel på vårt kontor i Stockholm

Har du kanske en färdig design som du vill göra levande på webben genom HTML, CSS och JavaScript. Vi kodar då upp sajten efter dina skisser och önskemål.

Ett annat vanligt uppdrag för oss är företag som vill hyra front-end utvecklare som konsult under kort eller lång tid. Vi har idag konsulter på en mängd olika företag runt om i Stockholm.

Vi har som mål att alltid bygga modern och optimerad webb där det inte spelar någon roll vilken skärmstorlek som användaren nyttjar. Utifrån behoven väljer vi att koda allt från grunden eller använda ett CMS såsom t.ex. Wordpress, Drupal eller Contentful. För oss är det även viktigt att den kod som utvecklas håller god struktur så den går att vidareutveckla av andra än de som skapat den.

Ring oss på +46 (0)8 - 452 21 30 eller maila till hireus@weahead.se så kör vi!

Kontaktuppgifter

karriär