Att jobba på We ahead

Vi vill vara experter på det vi gör och tillhöra de absolut bästa i branschen. Det vill vi göra genom att aldrig sluta utvecklas. Interna föreläsningar på kontoret, ihärdig trendkoll, kompetensutbyte och meetups ska hålla oss i ständig framkant.

Vi ger våra kunder lösningar genom att antingen ta oss an projekt inhouse eller som konsulter ute på deras kontor. Vår kundlista består av många välkända varumärken där du bl a finner företag som Klarna, hitta.se och Folksam, för att nämna ett fåtal.

Gillar du att skapa riktigt bra lösningar - alltså riktigt riktigt bra lösningar - då är du som oss på We ahead. Välkommen!

Personalperks

Alla våra utvecklare har några extra ess i rockärmen utöver lönen såsom t.ex. en årlig bonus, tjänstepension, tillgång till självutbildning via egghead.io men även:

Öronmärkt Utbildningpeng - Ett populärt alternativ som ger dig möjlighet att gå på de externa utbildningar som du är intresserad av.

Ledigt på sin Födelsedag - Kanske lite frukost på sängen, kanske lite tårta, kanske bara soffläge framför en Netflixserie - den här dagen är din :)

Träna regelbundet - Vi förespråkar hälsan framför allt och ger alla anställda ett ordentligt friskvårdsbidrag varje år

Reducerat SL-kort - Bästa sättet att ta sig från Skanstull till Odenplan