Till innehållet
legogubbe i elefantkostym

Praktik hos We ahead

We ahead har en historik av gott samarbete med Stockholms olika frontend-utbildningar där vi årligen söker dom hetaste talangerna för en avancerad vidareutbildning inom front end som nästan alltid slutar med en anställning hos oss.
22 juni 2018
två personer diskuterar kod framför en skärm med kod

Ända sedan starten 2005 har vi varit engagerade i yrkeshögskolor som utbildar inom front end. Faktum är att grundarna Michael och Christopher träffades på en yrkesutbildning på Nackademin som på den tiden hette Gränssnittsutvecklare.

Företaget idag fortsätter den traditionen med god närvaro och samarbete med Stockholms olika frontend-skolor. Vi sitter i ledningsgruppen i Nackademin och Mediainstitutet och har faktiskt skrivit kursplanen för Nackademin. Vi har också förmånen att välkomna nya studenter till oss för en orienteringskurs inom frontend-yrket tidigt i deras utbildningar.

Detta innebär att We ahead är ett företag av främst egna produkter. Vår urvalsprocess är tuff och innehåller både kompetenstest och djupintervju för att vi ska kunna hitta de som verkligen brinner för front end. Vi jobbar ständigt med att ta fram ett så relevant praktikprogram som möjligt eftersom vi i slutändan ämnar anställa alla de vi tar in på praktik.

Front end är ett snabbrörligt fält och det är viktigt att vår R&D-grupp är trendkänslig och säkerställer att vi idag lär ut det som våra kunder kommer behöva nästa år. Den kommande perioden kommer våra studenter få fokusera på CSS-grid, SASS, JavaScript, React, Redux och GraphQL/Cool/CMS.

Relaterade inlägg